![]() |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugün Gönderilen Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
*
Nerede: yalova
Üye ID: 69
|
Yalova' da uzun süredir beklenen AİKİDO çalışmaları salı, perşembe ve pazar günleri saat 17,45 çocuk grubu, 19,30 büyük gurubu ile çalışmalarına başlamıştır.Katılamak isteyen arkadaşların eşofmanları ile birlikte söylenen gün ve saatte orada hazır bulunmaları yeterli şimdilik. Adres: Turizm otelciliğin karşısın da dere kenarında prefabrik binalrda GÜSAT derneğin. Konuyla ilgili mesjlarınızı iletirseniz seviniriz. ''Dövüş ve savaş bizi kesinlikle mahvedebilir. Şimdi bizim ihtiyacımız olan çekişme değil uyum ve tekniklerdir. İstenilen savaş sanatı değil barış sanatıdır.'' Morihei Ueshiba "Aikidonun kurucusu Konu yalovaaikido tarafından (20.12.08 Saat 09:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*
|
Sanırım hiç ilgilenen yok
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
*
|
Aslında çok ilgilenen var da buraya yazı yazmıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
*
|
Ben merkezci düşünceler, küçük çıkarlar ve öfke terk edilmelidir. Hiçbir şeye sahip olmayan, her şeye sahip olur. Hiçbir şeyden etkilenmeyen ise her şeyi etkiler.
"Morihei Ueshiba " |
|
|
|
|
|
#5 |
|
*
Üye ID: 122
|
abiler aslında ben bu konuyla yakından ilgileniorum,ne zamandır açılmasını istediğiim aikido salonunun açıldığına çok sevindim,
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
*
Üye ID: 122
|
acaba aikido hocası kim biraz bilgi verebilirmisin abi