![]() |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugün Gönderilen Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yönetici
Nerede: İstanbul
Üye ID: 3
|
29 Mart yerel seçimleri sonrası Yalova Belediye Başkanlığı’na seçilen Yakup Koçal’ın Barbaros Binicioğlu’ndan görevi teslim alma töreninde gerginlik yaşandı. Makamdan devir teslim töreninden önce ayrılmak isteyen Binicioğlu güçlükle ikna edildi. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal Merkez Cami’inde kılınan Cuma namazının ardından Cevdet Aydın Parkı’nda çok sayıda partili ile buluştu. Otobüs üzerine çıkarak partililerine hitap eden Koçal, “Sizlerin desteği ile yeniden başkan seçildim, çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz emanete sahip çıkacağım merek etmeyin. Belediyeye gittiğimizde herhangi bir sorun yaşanmasın” dedi. Koçal, daha sonra partililerle birlikte Yalı Caddesi, Sefabey Caddesi güzergahından Belediye Hizmet Binası’na geldi. Koçal makama girmeden önce ise tartışmalar yaşandı. Görevi Koçal’a devretmek için bekleyen Binicioğlu DP’li Nurettin Yılmaz ile tartıştı. Tartışma sonucu makamdan ayrılmak isteyen Binicioğlu, zorlukla ikna edildi. Bu sırada içeri giren Koçal, herkesten dışarı çıkmasını istedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*
Nerede: Yalova + İst / Ortaköy
Üye ID: 63
|
Kaynak Nedir Kanka ?
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
Nerede: İstanbul
Üye ID: 2
|
Enterasanmış... Bu işler böyle ama; biri gider biri gelir. Terbiyesizliğin alemi yok
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|